Kerítéstervező
IMG-LOGO
ICON 0
  • A kosara még üres.

Összesen: 0 Ft
Regisztráció     Belépés

Legegyszerűbb szerszámtároló készítése fém rácsból

2020-07-03
Cimke:
DIY

Mindenki szereti az egyszerű de nagyszerű megoldásokat. A szerszám tárolásnál gyakran felmerülő probléma a hely hiánya, illetve a kaotikus elrendezés. Legtöbb esetben megtalálható a háztartásokban egy tároló helység, kisebb kamra esetleg garázs, melyek alkalmasak ezen tárgyak tárolására. Azonban a zsúfoltságot nehéz kikerülni, de cégünk most egy helytakarékos, környezetbarát és esztétikus megoldást kínál Önöknek.

 

A szerszámtárolónk fém táblás kerítés maradékainak, hulladékainak újra hasznosításával készül, ezzel is óvva környezetünket! Ezt a rácsszerkezetet könnyen elérhető lépcső folyosó falára vagy ritkábban használt tároló helység ajtajára egyszerűen felszerelhetjük, ezen elemek méretre vághatók, ezzel biztosítva illeszkedését bármely helyszínen és hogy a holt fal teret jól kihasználhassuk. Maga a szerszámtároló szerszámokkal együtt 2-5 cm vastag így a közlekedő folyosóból vagy lépcsőből alig vesz el helyet. A szerszám tároló tábla előnye még, hogy könnyen áttekinthető, átlátható és a szükséges szerszám gyorsan észrevehető és leemelhető. Gondoljanak csak bele, mennyire idegőrlő tud lenni mikor a szerszámosládában kutatva csak azt a kis csavarhúzót nem találjuk, amire éppen szükségünk lenne.

 

 

 

Szerelése igen egyszerű, a táblás rácsot két dübellel vagy akasztó kampóval a falra fogatjuk. A rácsra vagy egyszerű S alakú kis kampókra akasztjuk a szerszám akasztó madzagját vagy 2D tábla esetén a dupla pálcák közé szúrjuk be csavarhúzóinkat, illetve a drótra akasztjuk fogóink szárát.

Amint ezzel készen vagyunk, elkezdhetjük szerszámaink elrendezését a rácsszerkezeten. Amint javításra kerül a sor, könnyedén megtaláljuk szükséges eszközeinket, sok-sok bosszúság nélkül és a jól végzett munka után járó bónusz sör máris fogyasztható!

Bán Rebeka